Weird problem

This topic is listed in Website Problems & Help. It has been viewed 117 times and 5 replies have been made.

ZZ-EdLEVEL 67

Edited post by ZZ-EdGOLD

I noticed today that if I have recorded video the song can easily be played from my cell phone using Chrome on my Android.

HOWEVER...if I use "slideshow" on my song as a replacement for the live recorded video...it will not play at all. it just gives you a "play' button to push...that does absolutely NOTHING.

BUT...that's only on my phone.

The computer plays it just fine.

Only my computer is not using Chrome...but OPERA.

Perhaps it's a Chrome issue?

(This message copied to SS support)

cannotsing24LEVEL 108

Reply by cannotsing24GOLD +3 +3

I only hear song i sang even if i did video
on my Tablet Android, and my Phone
i only hear music , No video i see

Bucks_FizzLEVEL 110

Reply by Bucks_FizzGOLD +1

Thanks for the anonymous trick :)

The singsnap sideshows have never worked on tablets or phones. They are only visible on a computer. The only kind of slideshow visible on tablets or phones are those done on manycam or similar.

ZZ-EdLEVEL 67

Edited reply by ZZ-EdGOLD

The singsnap sideshows have never worked on tablets or phones. They are only visible on a computer. The only kind of slideshow visible on tablets or phones are those done on manycam or similar.Bucks_Fizz

I know that effects don't appear. But, would this mean that the song simply would refuse to play period with a slide show...or it would play...but not show anything"

What I'm seeing is "play button"...hit it and you see the "pause button"....

BUT....nothing happens. 'p

(all on Android using Chrome browser as I've said earlier)

ZZ-EdLEVEL 67

Edited reply by ZZ-EdGOLD

To answer my own question.

It should play but not show any slides on your phone.

Rob at SingSnap Support has fixed it.

Now ...it plays.

Bucks_FizzLEVEL 110

Reply by Bucks_FizzGOLD +1

Thanks for the anonymous trick :)

Yes, as you now know it should still play.